Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، علیرضا عبدی امروز در بخش دوم گردهمایی معاونان سوادآموزی آموزش‌وپرورش استان‌های کشور اظهار کرد: در سال‌های گذشته در نهضت سوادآموزی اقدامات مفیدی انجام شده است، هرچند که خطاهایی هم دیده شده که این موضوع طبیعی است چراکه  در همه سازمان و حوزه‌ها نیز اشتباهاتی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح‌های اجرایی گذشته را با اصلاحات قرار است که ادامه دهیم. به طور مثال مراکز یادگیری محلی قرار است که یک مرحله ارتقا یابد. براین‌اساس یک مرکز یادگیری محلی مسئله‌محور  ایجاد می‌شود که اگر درست پیش رود، انجمن اولیاومربیان مدارس را هم متحول می‌کند.

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه موضوع عدالت آموزشی و تحقق هرکدام باید موردتوجه قرار گیرد، ادامه داد:  به طور مثال در موضوع سیستان و بلوچستان ۲۵ هزار دانش‌آموز ترک تحصیل شده داریم که تمایلی به ادامه تحصیل ندارند، امسال باید برای سوادآموزی این افراد تدابیری اندیشیده شود.

عبدی خاطرنشان کرد: در چند حوزه باید شاهد تحولاتی باشیم، اما این تحولات باید گام‌به‌گام صورت گیرد.

وی با بیان اینکه سن سوادآموزی از ۴۹ به ۶۰ سال افزایش یابد، خاطرنشان کرد: همچنین باتوجه‌به اینکه با نیازهای جدیدی در جامعه  روبه‌رو هستیم، باید مفهوم سواد هم تغییر داد.

عبدی  به‌ضرورت پالایش و پایش آمار بی‌سوادی در کشور اشاره کرد و گفت:  باید سامانه‌های خود را به‌روزرسانی کنیم. اهتمام ما در سال جاری به‌کارگیری نیروهای دانش‌آموزی در این زمینه است. عبدی افزود: در این برنامه، دانش‌آموز وارد سامانه می‌شود و وضعیت سواد اعضای خانواده از جمله والدین خود را مشخص و وارد سامانه می‌کند. همچنین دانش‌آموزان در رقابت‌های سوادآموزی به میدان می‌آیند.

وی با تاکید براینکه هماهنگی‌هایی با معاونت پرورشی، دانشگاه فرهنگیان و دیگر مراجع مرتبط برای تحقق این امر در حال انجام است، عنوان کرد: البته مدارک  متولدان ۱۳۸۴ به بعد در آموزش و پرورش ثبت شده، اما اطلاعات سایرین باید به روز رسانی شود.

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی افزود: همچنین لازم است فرآیندها و قید و بندهای بروکراتیک  در این سازمان کاهش یابد.

وی افزود: سواد موضوع حاکمیتی است، بنابراین باید نقشه پیشرفت سواد تهیه شود.

عبدی با اشاره به چرخش‌های تحول آفرین سازمان نهضت سواد آموزی در سال ۱۴۰۱ گفت: باید مفهوم سواد از خواندن، نوشتن، حساب کردن بر مبنای نیازهای جدید باز تعریف شود و موضوع نصیب برابر آموزشی در مناطق محروم مرزی،  حاشیه نشین و افراد بازمانده از تحصیل اجرا شود.

وی راهبرد نهضت سوادآموزی در سال پیش رو را در قالب شتاب بخشی به فعالیت‌های سوادآموزی،  ریشه‌کنی بی‌سوادی، تمرکز و هدایت فعالیت تبلیغی و ترویجی، تدوین و تصویب برنامه عملیاتی برای بی‌سوادی عنوان کرد.

برچسب‌ها مدارس مدرسه سازی سازمان نهضت سواد آموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس مدرسه سازی سازمان نهضت سواد آموزی مدارس مدرسه سازی سازمان نهضت سواد آموزی سازمان نهضت سواد نهضت سوادآموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۴۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرعامل این شرکت با اشاره به برگزاری سومین دوره طرح سواد آبی در مدارس استان، افزود: طرح ملی دانش آموزی سواد آبی ویژه دانش‌آموزان پایه دهم و یازدهم دوره متوسطه در ۲۲۰ مدرسه سراسر استان برگزار شد. 


جواد محجوبی در ادامه گفت: در این طرح مسابقات و نوآوری‌های مختلفی از جمله برگزاری مناظره‌های دانش‌آموزی بین ۲۷ هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز دور دوم متوسطه برگزار شد و همچنین مسابقه "خبرنگار آب باشید" با توجه به فعالیت ۱۳ فصل اول کتاب انسان و محیط زیست در بین دانش آموزان پایه دهم و یازدهم برگزار شد.

 
رئیس هیئت مدیره شرکت آب منطقه‌ای یزد هدف از برگزاری طرح ملی سواد آبی را آموزش و فرهنگ‌سازی قشر آینده‌ساز و دانش آموزان در راستای استفاده صحیح از منابع آب و مدیریت مصرف آن دانست. 


محجوبی در پایان ابراز کرد: در طرح داناب برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین و در طرح سواد آبی مسابقه مناظره دانشجویی که از طرح‌های ابتکاری استان یزد می‌باشند با موافقت شرکت مدیریت منابع آب در سال آینده به صورت ملی انجام خواهد شد. همچنین در سال جاری کتاب انسان و محیط زیست از دروس مطرح در کنکور سراسری خواهد بود.

دیگر خبرها

  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم