Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@20:41:12 GMT

۷۶ هزار نفر بی‌سواد در استان لرستان شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۸۶۴۴۹

۷۶ هزار نفر بی‌سواد در استان لرستان شناسایی شد

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش لرستان گفت: ۷۶ هزار و ۳۹۳ نفر بی‌سواد در استان لرستان شناسایی شده است.

هاشم دالوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دورود، در خصوص وجود نداشتن اطلاعات آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی در سامانه نهضت سواد آموزی ازسال 88 به قبل اظهار داشت: از سال 88 به قبل در سامانه نهضت سواد آموزی، اطلاعاتی از آموزش دهندگان وجود نداشته وممکن است این اطلاعات در سامانه داس وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پرونده آموزش دهندگان نهضت سواد آموز قبل از سال 88 در دفاتر100و 013موجود و پرونده‌های  آموزش دهندگان معترض که اسامی آنها درسامانه موجود نبوده تا هفته آینده بررسی وسوابق  این افراد در سیستم ثبت خواهد شد.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اینکه 2هزار و 180 نفرآموزش دهنده در نهضت سواد آموزی استان لرستان همکاری می‌کنند، عنوان کرد: آمارآموزش دهندگان نهضت سواد آموزی قبل از سال 84 به بیش از 5 هزارنفر می‌رسید که این افراد قطع همکاری و ارتباط با نهضت سواد آموزی کرده اند.

وی عنوان کرد: طبق پالایش‌های انجام شده آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی که دارای مدارک و مستندات قانونی بوده اند اسامی 3هزار و 800 نفر از آن‌ها در سامانه نهضت سواد آموزی استان لرستان موجود است.

 دالوند با اشاره به بیان اینکه بیمه آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی براساس عملکرد و کارکرد از شهریورماه آغازشده بیان کرد: برای نخستین باربیمه آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی به صورت ماهانه پرداخت شده و تحت بیمه قرار گرفته اند و آموزش دهندگانی که  بیمه نشده باشند بخاطر سهل انگاری درتحویل لیست  به استان است.

وی در خصوص جذب آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی با بیان اینکه تاکنون دستورالعملی در این خصوص قطعی صادر نشده افزود: آموزش دهندگانی که قبل از سال 92 درطرح تجمیعی در آزمون تخصصی بین رقابت آموزش دهندگان که دارای شرایط اولیه درآزمون موفق باشند، باتوجه به سنوات و تجمیع پذیرش می شوند و اجرای طرح کارشناسی شده، قطعی نشده و بحث استخدام آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی مسئله بزرگی است.

وی  در مورد وضعیت بیسوادان در استان نیز اظهار داشت: جمعیت استان لرستان 1میلیون و 760 هزار و 404 نفر است و از بین جمعیت بی‌سواد استان لرستان 76 هزار و 393 نفر بی‌سواد شناسایی شده که60 درصد این افراد در روستاهای استان لرستان متمرکزهستند.

انتهای پیام/

R41450/P1486/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ